domingo, 2 de diciembre de 2018

Treball cooperatiu

TREBALL COOPERATIU: FOLI GIRATORI.

ENGUANY SEGUIM AMB EL TREBALL COOPERATIU QUE VÀREM INICIAR EL CURS PASSAT. LA COOPERACIÓ LA FEIM AMB PARELLES, PERQUÈ ÉS MÉS ADEQUAT PER AQUESTA EDAT.
ÉS IMPORTANT QUEDAR-SE AMB EL PROCÉS I NO AMB EL RESULTAT. ENCARA QUE SORPRÉN VEURE COM EL DIBUIX DE LA FIGURA HUMANA EVOLUCIONA I ÉS MÉS COMPLETA QUAN ES FA EN PARELLES QUE NO PAS QUAN HO FAN TOT SOLS.


EL FOLI GIRATORI:
DE DOS EN DOS HEM DIBUIXAT UN NIN: LA COSIGNA ERA QUE S'HAVIEN DE POSAR D'ACORD QUI COMENÇAVA A FER EL CAP I DESPRÉS L'ALTRE HAVIA DE CONTINUAR EL DIBUIX.


























ELS AGRADA MOLT TREBALLAR EN PARELLES I ARA HO DEMANEN SOVINT.

2 comentarios:

  1. De cada vegada dibuixen amb més detalls 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
    I com va anar? Es posaven d'acord? 😅

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Siiii, i entre dos encara és més complet. Va anar molt bé primer havien de decidir qui començava a fer el cap, la parella que tots dos volien començar vaig mediar i tots sols ho varen decidir, me varen sorprendre per bé.
      I després la consigna era fer com la pissarra digital un dibuixa una cosa l'altre un altre.... aixi fins a completar el dibuix. Quan deien hem acabat els deia mirau bé si falta alguna cosa més , entre dos el dibuix en general és mes complet. 😀.
      Aquí intervé el procés que Vigostky diu Zona de Desenvolupament Proper i a mi m'encanta: dos infants aprenen més quan qui proporciona l'ajuda està a un nivell cognitiu mes proper a ella/a.

      Eliminar